Skip to main content

Kompetencer

El-renovering af nyere samt ældre huse

Vi energioptimerer og leverer bæredygtige løsninger

Trænger dit hus til en el-renovering, så lad os renovere elinstallationerne for dig. Hos KB Installation er vi autoriseret el-installatør, og vi tilbyder alle former for renovering og energioptimering af hus.

Vi renoverer el-installationer for private og erhverv i blandt andet Frederikssund, Ølstykke, Jyllinge, Slangerup, Jægerspris og resten af Nordsjælland.

Vi klarer alt fra mindre udskiftninger til totalrenoveringer

Vi udfører gerne enhver form for el-renovering og energirenovering af dit hus. Det vil typisk være i et ældre hus, men vi kan også lave el-arbejde i et nyt hus, hvor der for eksempel skal etableres nyt el. Vi tilbyder desuden rådgivning vedrørende energioptimering af dit hus.

Der kan være behov for renovering af elinstallation, hvis der skal etableres et nyt køkken eller badeværelse, eller hvis du ønsker en større eller mindre energioptimering af bolig. Det kan også være, at du har et ældre hus, hvor der er ulovlige eller nedslidte elinstallationer.

Er det for eksempel blevet tid til udskiftning af eltavlen, trænger dit hus til nye ledninger og kontakter, eller ønsker du installation af spots eller LED, så står vi klar til at udføre enhver el-entreprise uanset, om den er stor eller lille.  

Få et uforpligtende tilbud på el-renovering af din bolig

Kontakt os for at høre mere om vores ydelser og priser samt for at få en snak om dine ønsker og behov. Vi kommer gerne ud for at se nærmere på din bolig, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud på din el-renovering.