Skip to main content

Kompetencer

Udskiftning af eltavle og andre installationer

Vi har konkurrencedygtige priser på el-arbejde

Er det blevet tid til udskiftning af eltavle, eller har du brug for en opgradering? Så lad os klare arbejdet for dig. Hos KB Installation er vi autoriseret el-installatør, og vi har stor ekspertise inde for montering af elinstallationer, herunder eltavler.

Vi udfører el-opgaver for private og erhverv i blandt andet Frederikssund, Jyllinge, Ølstykke, Jægerspris og Slangerup, men vi kommer også gerne forbi det øvrige Nordsjælland.

Vi monterer både HPFI-anlæg og automatsikring

Der kan være forskellige grunde til udskiftning af eltavle. Om det er fordi den er gammel, der er et ønske om automatsikringer frem for smeltesikringer, eller om tavlens HPFI-relæ ikke virker, så finder vi den rigtige løsning efter dit behov og budget.

Vi tilbyder endvidere flytning af eltavle, hvis boligen skal bygges om, eller hvis den sidder i vejen. Vi kan også montere en skjuler, så man ikke kan se den.

Det er dit netselskab (elværket), som varetager en eventuel udskiftning af el-måler, men vi kan godt sætte en ny el-måler op som bimåler. Det kan være en fordel, hvis du lejer noget af huset ud, eller hvis du driver erhverv på bopælen.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af eltavle

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere og for at få en snak om dine ønsker. Vi kommer gerne ud på for at se nærmere på din bolig og dine el-installationer. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud med en fair pris på udskiftning af din eltavle.