Skip to main content

Om KB INSTALLATION

VORES FORMÅL er at bringe troværdigheden tilbage i håndværkerbranchen.

Efter flere år i branchen, ses det på tværs af faggrupper, at flere virksomheder ikke leverer det, som vi mener er god service og kvalitet. KB Installation blev skabt med det formål at levere en service og kvalitet ud over det normale.

Respekt for fremtiden, troværdighed & ansvarlighed

  • Vi er fokuseret på opgaven – og dens planlægning, økonomi og kvalitet
  • Vi har overblik – og har opmærksomheden på detaljen
  • Vi kommunikerer åbent, ærligt og konstruktivt
  • Vi er professionelle – og gør hvad vi siger
  • Vi er handlekraftige – og altid til at stole på
  • Vi agerer og reagerer i henhold til vores værdier
  • Vi sikrer energivenlige løsning

Historie / Baggrund

Ejer og stifter Kevin Birkebæk er tredjegenerations elektriker.

Holdning og visioner har rødder helt tilbage fra farfaren Erling Birkebæk Nielsen, der stiftede Erlings El på Byvej 47 i Frederikssund tilbage i 1960. Her startede hans brændende ønske om egen el-virksomhed. Den store passion og viljestyrke var omdrejningspunktet i den lille familie, hvor Erling knoklede om dagen og hustruen Inger passede børn og butikken i dagtimerne. Erling overtog børnene i aftentimerne, og så kunne Inger cykle ud til kunderne og indkassere penge for det udførte arbejde. Kunder husker ham som den fløjtende elektriker og som et humørfyldt menneske, hvor end han var. Dette er karaktertræk, som vi sætter en ære i at føre videre i KB Installation i dag.

De 60 års erhvervserfaringer fra lokalområdet, som er bygget op omkring min farfars Erlings El, min faders i DC Electric og nu undertegnedes i KB Installation, er med til at gøre KB Installation til mere end bare en installatørvirksomheden. KB Installation er en virksomhed med sjæl og betænksomhed, med stor erfaring. Dette er med til at sikre kunderne den bedst mulige oplevelse.

”Alle kunder skal mødes med smil og god service. Alle gode relationer starter som et ukendt bekendtskab.” –
Erling Birkebæk Nielsen